ceara auto lichida color

Ceara auto lichida color?

Tocmai ce te-ai intors de la spalatorie si observi ca suprafata capotei nu este tocmai neteda. Daca te uiti mai bine, ai tot soiul de mici imperfectiuni pe toata masina. Si, in plus, parca s-a cam matuit culoarea – nu mai luceste asa frumos.

Of…Si tocmai ce iti pregatisei masina pentru vacanta…E ea curata dar nu prea arata asa cum ai vrea…Si cine stie cat timp ti-ar lua sa ii imbunatatesti putin aspectul…

ceara auto lichida color 1

Micile zgarieturi pot fi indepartate manual, cu ajutorul unor produse speciale – cum ar fi de exemplu: pasta de indepartat zgarieturi, pasta de polisare sau solutie de indepartat zgarieturi. Asta in privinta zgarieturilor superficiale. Daca zgarieturile sunt mai adanci, problema nu se mai rezolva asa simplu – ar cam trebui sa vizitezi un atelier specializat, iar singura optiune ar putea fi corectarea lacului.

Dar nu te supara prea tare, pentru ca poti face ceva destul de repede si singurel pentru a masca defectele vopselei – ceara auto lichida color!

Ce ofera o ceara auto lichida color?

Pai acest tip de ceara auto este cel mai potrivit cand vine vorba de lacuri deteriorate si decolorate si cand se pare ca nu ai nici o scapare de vopsirea intregii masini. Revitalizeaza lacul si intensifica culoarea, mai ales in cazul masinilor mai vechi, cu o vopsea nu tocmai foarte bine intretinuta.

Ceara de colorare este eficienta si in cazul in care exista multe zgarieturi de diferite adancimi.ceara auto lichida color3
Efectul – Masina nu numai ca va capata o culoare uniforma, profunda si frumoasa, dar, prin umplerea micilor imperfectiuni de la nivelul lacului va deveni si hidrofoba. Asadar va beneficia si de protectie vis-a-vis de apa si murdarie.
In plus, ceara de colorare, spre deosebire de ceara auto obisnuita, poate face miracole in privinta zgarieturilor profunde si urate – le mascheaza temporar.

Ei bine, la o inspectie amanuntita vei vedea ca zgarieturile sunt tot acolo, dar daca te dai putin mai in spate si arunci o privire mai de ansamblu asa… Hai ca nu arata rau deloc!

Si inca o treaba buna – nu o sa iti ocupe nici macar toata dupa-amiaza!

Si am uitat sa mentionam ca nici macar nu trebuie sa alegi exact codul de culoare! Este suficient sa alegi o nuanta similara cu cea a vopselei.

Cum aplici o ceara auto lichida color?ceara auto lichida color 2

Parcheaza masina undeva la umbra.

  • Pasul 1 – spala si usuca masina.
  • Pasul 2 – Agita bine o sticla de ceara auto pentru colorare si aplica o cantitate mica pe o laveta din microfibra pentru lustruire.
  • Pasul 3 – Aplica ceara in strat subtire, prin miscari circulare si uniforme pe toata suprafata masinii.

Aplica putin mai multa ceara pe zgariturile mai profunde si crapaturi.

  • Pasul 4 – Ia o alta laveta curata si lustruieste prin miscari circulare toata suprafata, pentru a-i da luciu.

Daca nu ai obtinut efectul dorit din prima, mai poti repeta pasii de mai sus. Si asta este tot!

Rezumatceara auto lichida color 4

Pe viitor, tine minte ca diversele imperfectiuni de la nivelul vopselei nu trebuie sa te grabeasca catre vopsitorie, mai ales daca nici nu prea stai bine cu fondurile.

Mai de graba achizitioneaza-ti o ceara auto lichida color, pune-te pe treaba si zambeste!

Like si share:
Urmareste
Notifica despre
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments