Curatare urme de asfalt de pe caroserie si jante

Curatare urme de asfalt de pe caroserie si jante

Pe timp de vara, temperatura ridicata de afara si razele de soare incalzesc destul de mult asfaltul. Asta, plus reparatiile interminabile de pe sosele, care au loc in special vara.
Parchezi sub un copac, la umbra? Mai adauga si rasina.

Acestea sunt cauzele cele mai frecvente pentru depunerile de gudron, punctele acelea negre inestetice care nu se spala de pe caroserie sau jante si urme de rasina.

Din fericire, exista o maniera rapida, ieftina si sigura de a indeparta toate aceste urme, atat de pe jante, cat si de pe caroserie.

Indepartarea gudronului si a urmelor de asfalt de pe caroserie si jante – cum se poate face in siguranta?

Gudronul si urmele de asfalt nu dauneaza sasiului. Dar, in cazul jantelor si caroseriei lasa urme inestetice.

Exista cateva modalitati, ce-i drept, invechite, de a indeparta gudronul de pe jante, aripi si caroserie.
Kerosenul este una dintre aceste solutii – se aplica cu ajutorul unei perii pe suprafetele murdare. Trebuie insa sa stergi de mai multe ori, api sa indepartezi gudronul dizolvat cu o laveta moale.

Aceste proceduri sunt laborioase si nu intotdeauna eficiente. In plus, mai ai nevoie si de o gramada de accesorii: perii, lavete..

Varianta moderna si foarte usoara de indepartare a gudronului si urmelor de asfalt sau rasini de pe suprafete este K2 Tar Remover – un spray care nu ataca lacul, fiind sigur de folosit atat pe jante cat si pe caroserie.

K2 Tar Remover – agent pentru indepartarea asfaltului de pe jante si caroserie

Cum se foloseste? Foarte simplu:

Se pulverizeaza solutia pe suprafata murdara si se lasa sa actioneze 3 minute, pana cand petele de gudron vor incepe sa se dizolve.
Se sterge apoi suprafata cu o laveta moale din microfibra.

Si asta este tot! Dupa acest proces, poti spala masina la fel ca de obicei.

Daca petele sunt vechi si s-au uscat destul de tare, poti aplica Tar Remover de mai multe ori, sau il poti lasa sa actioneze pana la 10 minute.
Pentru spatii mai inguste, poti folosi argila auto si o ceara lichida pentru alunecarea mai usoara a argilei.

Poti spala inainte suprafetele si apoi poti aplica Tar Remover, nu este nici un fel de problema. Pe masina curata se vad mai bine petele si poti lucra mai usor cu produsul.

K2 Tar Remover este cel mai rapid si mai convenabil mod de a elimina petele de asfalt inestetice. Dar produsul poate face mai mult:

Indepartarea stickerelor si a autocolantului

Indepartarea stickerelor si a autocolantului

Daca ai pe masina diverse autocolante sau stickere, le poti elimina si pe acestea cu K2 Tar Remover – se procedeaza in aceeasi maniera ca si la curatarea urmelor de asfalt:

Pulverizezi solutia pe autocolant, astepti cateva minute pana cand se inmoaie adezivul si apoi stergi cu o laveta din micorfibra.

In concluzie…

Indepartezi petele nedorite de asfalt, gudron sau rasini, pete incolore de lipici, stickere si autocolante fara probleme, fara nervi, eficient si sigur, fara a-ti face probleme de deteriorarea suprafetelor.

Like si share:
Urmareste
Notifica despre
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments