anvelope curate

Jante si anvelope curate. Ai grija la detalii! – Partea II

In articolul precedent am vorbit de o cosmetizare a jantelor auto, asa…facuta ca un profesionist.
Dar hai sa obtinem acel efect “wow” si in privinta anvelopelor, nu? Ca doar nu facem lucrurile doar pe jumatate! Noi vrem si anvelope curate!

Un produs bun de spalare a pneurilor ar trebui sa contina, pe langa uleiuri pentru improspatarea culorii si luciu, niste polimeri care sa patrunda in structura cauciucului si care sa ii ofere flexibitate. Asta le ofera rezistenta si protectie impotriva craparii si a imbatranirii.

Aplicarea unui “dressing” va reimprospata permanent aspectul anvelopei. Stratul de protectie rezultat in urma aplicarii nu va disparea la prima ploaie, efectul va tine aproximativ cateva saptamani. Asta bineinteles depinde si de gradul si conditiile de utilizare ale masinii.

Noi iti propunem curatarea anvelopelor cu gelul K2 Sigma. Acesta da rezultate bune si pe alte garnituri din cauciuc, chiar si diverse suprafete din plastic.

Toata procedura este chiar simpla. Cand ai curatat cu wap-ul janta, bineinteles ca ai curatat si anvelopa, nu? Ei, mai departe, lasa cauciucul sa se usuce, caci pentru aplicarea gelului acesta trebuie sa fie complet uscat. Asa vei obtine rezultate maxime in ceea ce priveste durabilitatea tratamentului.
Mai departe, pune o cantitate mica de gel pe un burete si aplica-l pe suprafata anvelopei, prin miscari ferme, pana se absoarbe bine. Acest gel trebuie sa il aplici insa numai pe marginile exterioare, nu si pe suprafata de rulare a pneului!

Pont pentru cei care doresc mai mult: ceara pentru jante mai stralucitoare.

Ei si daca tot ai depus atata efort pentru curatarea rotilor, de ce sa nu aplici si putina ceara pe janta? Asa…sa iasa totul chiar profi!
Foloseste o ceara de buna calitate, de preferat una care sa poata fi aplicata cu mainile goale. K2 Proton este o optiune mult mai rapida decat o ceara care sa trebuiasca sa o aplici cu ajutorul unui burete prin toate colturile jantei.

Proton functioneaza bine chiar daca jantele sunt din aluminiu, deoarece le protejeaza de imbatranire prematura. Si, odata cu aplicarea acestei ceri, vei obtine stralucire de durata a jantei, care capata si proprietati hidrofobe, inlesnind curatarile viitoare.

Toata acesta procedura este relativ simpla, este suficient sa ai niste timp liber si chef intr-o dupamiaza sa iti dichisesti putin masina. Si, sa fim sinceri, timpul asta investit merita pe deplin cand te uiti la “noile” tale roti: jante curate si intretinute, anvelope curate, de un negru intens si lucios…
Eh, ce mai, ai o frumusete de masina!

De’acuma, plimbare placuta!

PS: Ai ratat articolul precedent din acesta serie? Nu-i bai, il gasesti aici:

Jante si anvelope curate. Ai grija la detalii! – Partea I

Like si share:
Urmareste
Notifica despre
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments